Som ett led i vår fortsatta sortimentsutveckling inom specialkabel och tillhörande produkter har vi nu den stora glädjen att presentera Panduit som en ny partner till oss.

Panduit är en världsledande global aktör inom installationsmaterial och är kanske hos oss mest kända för sina högkvalitativa märksystem, buntband och tillbehör.

Vi har buntband för alla tänkbara tillfällen, från ett dagligt behov till de allra mest krävande situationerna inom industrin där en mängd olika krav kan uppstå inom tex temperatur, kemikalieresistens eller brandklassning etc.

Sortimentet innefattar också en rad varianter och material anpassat efter det breda behov som finns på marknaden, ett flertal serier är helt unika och präglas av innovation och användarvänlighet.

Vår serie rostfria buntband är tex helt unik gällandes pålitlighet och har en design med rundade kanter för att förhindra både kabel- och personskador.

De tillhörande buntbandsverktygen från Panduit präglas av kvalitet och vi lanserar nu också en helt ny serie med ergonomisk design som gör arbetet snabbare, enklare och skonsammare.

Välkommen till Lidalco!

Tel 042-380830 l fax 042-380847 l epost: info@lidalco.se l hemsida: www.lidalco.se