På plats igen,

Efter en härlig semester med ett spännande fotbolls-VM, massor av sol & avkoppling och ett roligt avslut på friidrotts-EM

så är vi alla på Lidalco på plats igen fulla av energi och inspiration.

Som ni kanske har märkt så har vi under våren och sommaren utökat vårt sortiment inom våra tre produktområden.

På kabelsidan har vi vårt sortiment av styr- och elektronikkabel som vi presenterar i vår katalog med e-nummersatta artiklar.

Vi har också ett helt nytt sortiment av flexibla Ethernet-kablar certifierade enligt EN 45545 för tågapplikationer, dessa finns i CAT5, CAT6 & CAT7  

och en hel del andra kablar för avancerade applikationer som för t.ex robotar, kabelsläpkedjor eller industrimiljöer där höga temperaturer kan uppstå.

 

 CATLine Hybrid 4.0 robot cables CATLine Hybrid 4.0 heat resistant cables

 

Inom produktområde skyddsslang har vi ett oerhört brett sortiment av slang i både polyamid och metall för alla tänkbara situationer och krav,

vi har bl.a. skyddsslang för livsmeddelsapplikationer men också ett sortiment för tåg- och järnvägsapplikationer.

 lfhu-s

När det gäller vårt sortiment av förskruvningar så har det hänt allra mest då vi helt nyligen har tecknat avtal med Agro som vi nu representerar på den svenska marknaden.

Agro har mängder av unika egenskaper, kvalitet som ligger i absoluta toppskiktet och jobbar ständigt med att utveckla nya produkter för industrins högt ställda krav.

Senast i raden av produktnyheter är serien easyCONNECT® som genom sin unika fjäderklämma ger ett oerhört säkert och snabbt montage.

 1083_20

AGRO your quality connection_CMYK

Tveka inte att höra av dig så hjälper vi till att hitta rätt produkt för just ditt behov

Senare i höst kommer vi såklart att finnas på plats på Scanautomatic i Göteborg den 9 – 11 oktober där du får möjlighet att träffa oss och spana in våra produktnyheter.

scanautomatic_orig

Monter B08:80

 

Välkommen till Lidalco!

Tel 042-380830 l fax 042-380847 l epost: info@lidalco.se l hemsida: www.lidalco.se